Engelsk korrekturlæser med baggrund som
uddannet oversætter i engelsk


Har du skrevet en opgave fx en ph.d. afhandling, speciale eller lignende på engelsk, og er du lidt usikker på, om din egen oversættelse er god nok, så lad Pia Sander læse korrektur på den for dig.

Når hun kan tilbyde dig at korrekturlæse din engelsksprogede tekst, gør hun det både med baggrund i sin uddannelse som oversætter i engelsk her i Danmark, men også fra flere års ophold i engelsktalende lande, hvor hun har både har arbejdet og læst engelsk.

Korrektur

Hvis du føler dig meget sikker på dit sprog og blot vil have en professionel korrekturlæser til at udrydde de sidste grammatiske fejl, slåfejl, stavefejl etc., kan Pia Sander tilbyde dig at læse korrekturen på din tekst.

Tekstrevision

Føler du derimod, at du har behov for en kvalificeret sprogkonsulent til at korrekturlæse din tekst grundigt, inden du skal aflevere den, så skal du vælge at få lavet en tekstrevision. Ud over at få rettet alle grammatiske fejl og slåfejl, etc., redigerer Pia Sander din tekst grundigt, så den fremstår sprogligt korrekt uden uheldige sproglige vendinger mv.

Blandt de opgaver, hun har korrekturlæst eller redigeret på engelsk, kan nævnes: