Oversættelse og korrektur på dansk, tysk og engelsk varetages af Pia Sander

Gennem et tæt samarbejde med en erfaren maskiningeniør har hun desuden haft mulighed for at trække på ingeniørassistance ved specielt krævende tekniske oversættelser, så oversættelsen til enhver tid fremstår som teknisk korrekt. 

Oversættelse er Pia Sanders absolutte spidskompetence. Denne kompetence som oversætter er opbygget gennem mere end 25 år.

Først gennem en uddannelse som oversætter på Handelshøjskolen i Århus, nu Århus Universitet, hvorfra hun har den 4-årige oversætteruddannelse i engelsk og spansk. Senere har Pia Sander suppleret med en 3-årig BA i tysk fagsprog. Uddannelsen som oversætter omfatter bl.a. økonomi, jura, teknik og litteratur.

Ud over uddannelsen som oversætter har hun også bestået enkeltfag i International erhvervsret på Cand.merc. på Handelshøjskolen i Århus.

Endvidere har Pia Sander grundet sin interesse for internationale forhold bestået Merkonom i International marketing.

Det er også blevet til rejse- og arbejdsophold i forskellige lande som USA, England, Australien og Spanien, hvilket har givet en klar fornemmelse for såvel sprog som kultur i disse lande.

Gennem mange år har Pia Sander arbejdet som in-house oversætter og ledelsesassistent for en række danske virksomheder inden for specielt ingeniør- og medicinalbranchen.

Hun arbejder som freelance oversætter, sprogkonsulent og korrekturlæser med Sprog & Web for kunder over hele verden.