Hos Sprog & Web får du kvalitet til en rimelig pris.

Oversættelse og korrektur i høj kvalitet får du hos Sprog & Web til en rimelig pris.

Har du eller dit firma behov for at få oversat eller læst korrektur på den nye brochure, pressemeddelelse, tekster til hjemmesider eller anden skriftlig kommunikation, så gør du dig selv en stor tjeneste ved at få en professionel oversætter og korrekturlæser til at løse opgaven. Pia Sander  løser dine opgaver hurtigt og effektivt.

Sprog & Webs priser er yderst rimelige, og du vil altid få en fast pris på en opgave, når den er fastlagt, hvad enten det gælder oversættelse eller korrektur.

Jo mere der er fastlagt om opgavens omfang og art, jo mere præcis en pris får du, før oversættelse eller korrekturlæsning bliver sat i gang.

Pris for oversættelse er naturligvis afhængig af sværhedsgraden og tidsfrist. Det samme er gældende for korrektur og tekstrevision. Antallet af sider opregnes i normalsider. En normalside er 1500 anslag.

Du vil selvfølgelig også kunne få en pris pr. ord. Her gælder samme vilkår som ved pris pr. normalside.

Det er også muligt at få en fast timepris ved løsning af opgaver, såvel i forbindelse med oversættelser og korrekturlæsning som ved opgaver inden for projektassistance.

Der er en minimumspris ved enkeltstående opgaver, hvad enten det drejer sig om oversættelse eller korrektur på kr. 500 + moms.

Enkeltstående opgaver faktureres ved aflevering af opgave. Faste kunder faktureres ved månedsafslutning. Dvs. hvis du løbende sender opgaver til os, vil du ikke modtage faktura hver gang, men få én faktura om måneden. Det sparer tid for begge parter.